Knutselset elektriciteit

Type
Te koop
Status
Beschikbaar
Prijs
€25,00 per stuk

Een boekje met 10 opdrachten én bijhorend materiaal om een stukje verder te gaan dan experimenteren met elektriciteit. Maak zelf je 10 knappe knutsels met een stroomkring!

Doelgroep: Leerkrachten, Ouders

Onderwijsniveau: Kleuter, Lager 1e graad, Lager 2e graad, Lager 3e graad

Type: Te koop

Dit knappe knutsels boekje met 10 uitdagende realisatie-opdrachten voor 5 tot 12-jarigen is het nieuwste doe-boekje in de reeks 'Dé stroomkringuitdaging', compleet met al het nodige (stroomkring)materiaal.

Reeds van in de kleuterklas (met 4-5 jarigen) kan je met kinderen beginnen experimenteren met elektriciteit. Met onze experimenteerset elektriciteit kunnen de kinderen een inzicht verkrijgen in stroomkringen, van een eenvoudige stroomkring met een batterij en een lampje, tot meer ingewikkelde schakelingen zoals bijvoorbeeld een tafelventilator met twee snelheden.

Eenmaal het experimenteren achter de rug, willen kinderen ook graag een echte, werkende realisatie maken. In deze knappe knutsels vind je hiervoor niet alleen inspiratie, maar ook al het nodige materiaal om concreet aan de slag te gaan. Zo vind je een duidelijk fiche  (bewust géén stappenplan) voor 10 leuke realisaties op kindermaat. Hierbij is alle ruimte gelaten voor de eigen fantasie en creativiteit van de kinderen, zodat elke realisatie werkelijk een unieke creatie wordt. 

Opgepast! Het gewone knutselmateriaal wordt niet bijgevoegd. Het gaat hier voornamelijk over standaard knutselmateriaal, aanwezig in de klas en in vele gevallen ook thuis.

Toevoegen aan mandjeVraag info over dit item.